Logo

Positieve Impact

Argentinië

In de Eerlijke Reiswijzer zie je wat de effecten zijn van jouw vakantie. We doen er alles aan om met onze reizen zoveel mogelijk goeds te brengen voor mens, dier en de planeet. We kiezen voor duurzame hotels, zorgen voor werkgelegenheid en helpen natuur en cultuur te behouden. Bekijk hier de impact van onze reizen in Argentinië.

Eerlijke Reiswijzer accommodatie

Overnachtingen

Impact Score 100%

Tijdens je reis verblijf je zoveel mogelijk in kleinschalige, duurzame accommodaties. Zo is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en heb je een minimale voetafdruk.

Eerlijke Reiswijzer excursies

Excursies

Impact Score 40%

Onze activiteiten en excursies worden georganiseerd door lokale ondernemers en zijn gericht op kennismaken met de bewoners. Zo zorg je voor werkgelegenheid en leren de bewoners en jij meer over andere culturen.

Eerlijke Reiswijzer gids

Gidsen en chauffeurs

Impact Score 100%

Tijdens je rondreis worden zoveel mogelijk lokale gidsen en chauffeurs ingezet. Zo leer je meer over het lokale leven en zorg je voor een inkomen voor de bewoners.

Eerlijke Reiswijzer natuur

Natuurbeleving

Impact Score 100%

Met een bezoek aan natuurgebieden, nationale parken en cultureel erfgoed help je deze gebieden te behouden. Als je er zelf bent geweest ga je ervan houden en heb je nóg meer reden om deze plekken te beschermen.

Eerlijke Reiswijzer slow

Slow Travel

Impact Score 80%

We inspireren je om zo lang mogelijk op reis te gaan en zo min mogelijk kilometers af te leggen. Zo leer je een plek echt kennen én heb je een maximale positieve impact.

Negatieve Impact

Argentinië

Eerlijk is eerlijk, je reis heeft ook negatieve effecten. Dat komt vooral door de manier waarop je reist. Het ene vervoerstype is namelijk minder schadelijk dan het andere. Vliegen naar en van je bestemming veroorzaakt bijvoorbeeld tot wel 95% van de totale klimaatimpact van je reis.

Vliegtuig

Vliegtuig

Gemiddelde prijs ticket
€ 1.250
Bijdrage klimaat
€ 511
Bijdrage luchtvervuiling
€ 216
Echte prijs
€ 1.977

Alternatieve Reis

Zweden

Zoek je een bestemming met een soortgelijke positieve impact op jou, maar een minder negatieve impact op het milieu? Laat je eens verrassen door Zweden. Lees meer over Zweden.

Vliegtuig

Vliegtuig

Gemiddelde prijs ticket
€ 190
Bijdrage klimaat
€ 109
Bijdrage luchtvervuiling
€30
Echte Prijs
€329

True Price

Voor de berekening van de echte prijs heeft Better Places gebruik gemaakt van de True Price methode.