De ultieme reis Jamaica 

Bekijk de favoriete reisroute door dit Midden-Amerikaanse land van onze lokale reisexpert. Deze route van 22 dagen is gebaseerd op zowel eigen ervaringen, als op de feedback van onze reizigers. Een reis naar bijzondere plekken met unieke excursies en overnachtingen in kleinschalige hotels en lodges middenin de natuur. Zo lever je een bijdrage aan natuurbehoud én heb je een onvergetelijke vakantie.

Bekijk de ultieme Jamaica reis 


 

Reizen op maat

Of je nou wilt genieten van de prachtige natuur op Jamaica, een avontuurlijke self-drive wilt doen, met kinderen op stap bent of op zoek bent naar luxe en relaxen. In onze voorbeeldreizen kan je ideeën opdoen voor jouw reis naar Jamaica. Onze reisexpert Ellen kan je helpen jouw ideale reis samen te stellen, volledig gepersonaliseerd. Ellen woont al jaren op Jamaica en kent de bestemming door en door. Gebruik haar expertise om jouw reis naar Jamaica naar wens te maken. Bekijk onze voorbeeldreizen om inspiratie op te doen en ontwerp je eigen reis, helemaal op maat.

Over Jamaica

Het Caribische eiland Jamaica heeft alles wat je tijdens een strandvakantie zou willen hebben: prachtig weer en hagelwitte stranden met kristalheldere wateren. Maar Jamaica is veel meer dan dat. Naast rum & reggae kun je op Jamaica wandelen door de ongerepte natuur, op zoek naar krokodillen of dolfijnen of de heerlijke Blue Mountain koffie proeven. Maak ook kennis met de lokale cultuur van rastafari's en Maroons; de Jamaicanen zijn ontzettend behulpzaam, spontaan en nieuwsgierig, en hun motto lijkt wel “wij zorgen voor jou, dan zorg jij voor ons”.