Wil je onbezorgd op avontuur en met de trein op vakantie in Europa? Dat kan bij Better Places en onze partner The Train traveller! Of je nu gaat eilandhoppen in Kroatië, de prachtige Noorse natuur gaat verkennen of op wandelvakantie gaat door Zweden; maak de reis ernaartoe onderdeel van je vakantie en reis met de trein! Twijfel je nog of een treinreis wel iets voor jou is? Ontdek dan hier de voordelen en laat je inspireren door de bestemmingen en routes voor een van onze vakanties met de trein.

Bekijk hier onze treinrondreizen

Internationaal met de trein reizen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Op onderstaande reizen is de treinreis, die je boekt via The Train Traveller, al feilloos aangesloten op het landarrangement van jouw bestemming. Dat is pas zorgeloos op reis!

Deze reizen zijn in samenwerking met The Train Traveller

Hoe werkt dat?

  1. Je neemt rechtstreeks contact op met de reisexpert van je vakantiebestemming om het landarrangement voor jouw reisdata aan te vragen
  2. De treinreis incl. eventuele overnachtingen boek je zelf via The Train Traveller (zoek naar de trips met 'Better Places' in de titel)
  3. Geniet van een treinrondreis die perfect op jouw reisschema is afgestemd!

Een treinrondreis is avontuurlijk en onbezorgd

Wanneer je kiest voor een treinrondreis heb je de mogelijkheid om je vakantie net iets avontuurlijker te maken, zonder dat je zelf voor alle praktische zaken hoeft te zorgen. Want wat is de beste route? Hoe kom ik aan treintickets in verschillende landen? Waar kan ik onderweg overnachten? Bovenstaande treinreizen worden georganiseerd in samenwerking met The Train Traveller. Zo sluit alles perfect op elkaar aan! Je landarrangement boek je bij Better Places, het vervoer + eventuele overnachtingen onderweg bij The Train Traveller.  Door met de trein op vakantie te gaan reis je niet alleen een stuk comfortabeler, je geniet ook nog eens van de meest spectaculaire uitzichten!