Voorbeeldreizen Sicilië

Bij Better Places kan je je ideale rondreis helemaal naar eigen wens laten samenstellen. Onze lokale reisexpert Mario zal zijn uiterste beste doen om een reis samen te stellen die helemaal past bij jouw reisstijl. Om je te inspireren hebben we een aantal voorbeelden van Sicilië reizen samengesteld. Deze voorbeeldreizen liggen niet vast en kunnen nog helemaal naar wens worden aangepast. Zie je er leuke onderdelen tussen? Dan kan Mario die voor je toevoegen in je eigen maatwerk rondreis naar Sicilië!

Alle voorbeeldreizen naar Sicilië

Sicilië reizen op maat

Of je nou wilt genieten van de prachtige natuur op Sicilië, een bezoek wilt brengen aan de Etna vulkaan, met kinderen op stap bent of op zoek bent naar een culinarie rondreis. In onze voorbeeldreizen kan je ideeën opdoen voor jouw reis naar Sicilië. Onze lokale reisexpert Mario kan je helpen jouw ideale reis samen te stellen, volledig gepersonaliseerd. Mario woont in Sicilië en kent de bestemming door en door. Gebruik zijn expertise om jouw reis naar Sicilië naar wens te maken. Bekijk onze voorbeeldreizen om inspiratie op te doen en ontwerp je eigen reis, helemaal op maat.

Waarom Sicilië?

Sicilië is het grootste eiland van Italië en erg veelzijdig. Maak je een Sicilië reis dan kun je deze op verschillende manieren invullen. Reisexpert Mario noemt een rondreis over het eiland ook wel: 'Duizend indrukken in één reis'. Sicilië is in zeven regio's op te splitsen met iedere en uniek karakter. Zo vind je in Oost-Sicilië de actieve Etna vulkaan en in het zuidoosten barokke steden en zandstranden. De tempelvallei in Agrigento neemt je mee terug in de tijd en in West-Sicilië vind je prachtige steden zoals Erice. Palermo, de hoofdstad van Sicilië, is een levendige stad met mooie natuur rondom. Ook kun je tijdens de Sicilië reizen een bezoek brengen aan de Eolische eilanden, symbool voor helderblauw water en ontspanning. Tot slot heb je het binnenland van Sicilië waar je de authenticiteit van het eiland kunt proeven.

Waar moet je nu op letten voor een duurzame reis? We hebben speciaal daarvoor een checklist voor duurzaam reizen samengesteld!

Persoonlijke aandacht tijdens je Sicilië reis

Niet alleen voorafgaand aan de reis heb je persoonlijk contact met de lokale reisexpert. Ook tijdens je Sicilië reis zijn onze reisexperts makkelijk te bereiken via WhatsApp, telefoon en/of mail. In geval van problemen tijdens de reis kan er snel contact worden gelegd met de reisexpert. Zo sta je er nooit alleen voor!

Veelgestelde vragen Sicilië reizen

Is Sicilië geschikt voor een rondreis met kinderen?

Hoe is het weer in Sicilië?

Hoe kun je Sicilië het beste bereiken?