Tijdens deze unieke rondreis door Tanzania ga je niet alleen de Kilimanjaro beklimmen, maar leer je ook het land en haar prachtige nationale parken kennen. Een bijzondere combinatie! De besneeuwde Kilimanjaro is de hoogste berg van Afrika. De beklimming naar de top op 5892 meter is een unieke en onvergetelijke ervaring. Via de rustige Noordelijke Route kom je langs ongerepte landschappen en wandel je met spectaculaire uitzichten naar de top. Na het trotseren van de berg is er ruim de tijd om bij te komen en de rest van Tanzania beter te leren kennen. Ga tijdens je privé-safari op zoek naar de vele wilde dieren bij Lake Manyara, Ngorongoro en Tarangire; allemaal parken met een uniek karakter. Ook brengen wij je in contact met de lokale Maasai, die je meeneemt in het dagelijks leven. Een zeer gevarieerde reis met hoogtepunt na hoogtepunt!

De Kilimanjaro is het hele jaar te beklimmen, maar het is belangrijk om het juiste seizoen te kiezen voor een hogere kans van slagen. Bij ons staat veiligheid altijd voorop. Neem contact op met onze lokale reisspecialisten Karin en Astrid om meer over de verschillende seizoenen te horen.

Boeken zonder zorgen

Lees alles over onze maatregelen om veilig op safari in Tanzania te gaan en onze speciale soepele boekingsvoorwaarden

Ontvang een voorstel op maat

Geef Karin en Astrid je wensen door en zij sturen je een voorstel op maat.

LET OP: Vanwege corona nemen onze reisexperts alleen aanvragen voor verre reizen in behandeling met vertrek vanaf september 2021. Voor bestemmingen binnen Europa kun je aanvragen doen voor reizen met vertrek vanaf juli 2021.

 

LET OP: Vanwege corona nemen onze reisexperts voor bestemmingen binnen Europa alleen aanvragen in behandeling voor reizen met vertrek vanaf juli 2021.

 

Route Kilimanjaro beklimmen

Dag 1 – Aankomst Kilimanjaro

Kilimanjaro uitzicht

Dag 2 – naar Arusha

Kilimanjaro beklimmen

Dag 3 – Start Kilimanjaro beklimming

Kilimanjaro uitzicht

Dag 4 – Kilimanjaro, Shira Plateau

Kilimanjaro beklimmen

Dag 5 – Kilimanjaro, Moir Hut

Kilimanjaro uitzicht

Dag 6 – Kilimanjaro, Pofu Camp

Kilimanjaro

Dag 7 – Kilimanjaro, Noordelijke route

Kilimanjaro uitzicht

Dag 8 – Kilimanjaro, het laatste kamp

Kilimanjaro beklimmen

Dag 9 – Naar de top!

Tanzania Kilimanjaro

Dag 10 – Laatste dag Kilimanjaro

Kilimanjaro beklimming

Dag 11 – Ontspanning en rust!

African View Lodge

Dag 12 – naar Lake Manyara

Tanzania safari

Dag 13 – naar Ngorongoro Krater

Ngorongoro Safari

Dag 14 – naar Tarangire NP

Tarangire Tanzania

Dag 15 – naar Maasai Lodge

Maasai

Dag 16 – Vertrek uit Tanzania

Maasai stam

Bijzondere excursies

Bijzondere accommodaties

Tijdens onze rondreizen door Tanzania maken we gebruik van kleinschalige accommodaties waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

Reisadvies Tanzania

Alle praktische informatie voor een rondreis naar Tanzania. Van veiligheid en praktische tips, tot inentingen en geldzaken. 

Praktische informatie


Beste reistijd Tanzania

beste reistijd Tanzania

Beste reistijd Tanzania

Vliegtickets rondreis Tanzania

Het zelf boeken van vliegtickets is tegenwoordig steeds eenvoudiger en bovendien een stuk goedkoper. Bij Better Places kun je daarom zelf je vlucht naar Tanzania boeken. Door waar mogelijk te kiezen voor een rechtstreekse vlucht en moderne vliegtuigen kun je de CO2 uitstoot van je vlucht sterk verminderen. Dit scheelt je bovendien veel tijd en is comfortabeler. Karin en Astrid geven je graag advies over de beste optie. Kijk hier voor meer informatie.

Financiële garanties

Better Places is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reizen (SGR) en het Calamiteitenfonds, dit betekent voor jou financiële zekerheid.

Better Places garantie SGR Better Places garantie Calamiteitenfonds