Tips bij het boeken van je vlucht

 • Boek zo vroeg mogelijk als je in een drukke tijd op vakantie wilt, bijvoorbeeld in de kerst- en zomervakantie.
 • Je kunt je CO2 uitstoot eenvoudig reduceren door zo veel mogelijk te kiezen voor rechtstreekse vluchten en nieuwere vliegtuigen, een rechtstreekse vlucht scheelt je bovendien veel tijd.
 • Het is aan te raden je vlucht bij een Europese maatschappij te boeken, zodat je beter beschermd bent in het geval van problemen of vertragingen.
 • Let bij het selecteren van vluchten niet alleen op de prijs, maar ook naar zaken als aantal overstappen, totale reisduur en voorwaarden die gehanteerd worden. Een vlucht boeken met flexibele voorwaarden is in tijden van COVID-19 ten zeerste aan te raden.

Vind je vliegtickets naar Thailand

 • Bepaal waar je vlucht heen gaat en vanaf waar weer terug. Voor de reizen van Better Places in Thailand vlieg je naar en van Bangkok.
 • Vanaf Amsterdam vliegen KLM en Eva Air rechtstreeks naar Bangkok. Dit zijn de beste opties als je vanaf Amsterdam vliegt.
 • Vanaf Brussel vliegt Thai Airways rechtstreeks naar Bangkok. Dit is de beste optie als je vanaf Brussel vliegt.
 • Andere goede aanbieders zijn onder meer Lufthansa, Qatar, Etihad, Emirates, Finn Air en Swiss; met deze maatschappijen moet je echter wel een keer overstappen.
 • Er gaat een rechtstreekse trein van Brussel en Antwerpen naar Schiphol, de luchthaven van Amsterdam.
 • Let bij een vlucht met overstap niet alleen op de prijs, maar ook op de duur van je overstap.
 • Let bij het boeken van een vlucht goed op de aankomstdatum. Wanneer je een nachtvlucht hebt, kom je een dag later aan. Voor de terugvlucht reis je met een nachtvlucht al een dag eerder terug. Houd hier rekening mee in je reisschema.
 • Sluit je je rondreis af op één van de eilanden in de buurt van Phuket? Houdt er dan rekening mee dat je minimaal één extra tussenstop hebt wanneer je vanuit Phuket naar huis vliegt.
 • Heb je een vraag over de aansluiting van je vlucht op je reisplan? Neem dan contact op met Seb, je reisexpert van Better Places in Thailand. Hij beantwoordt je vragen graag.

Je kunt je CO2 uitstoot eenvoudig reduceren door zo veel mogelijk te kiezen voor  voor rechtstreekse vluchten en nieuwere vliegtuigen, een rechtstreekse vlucht scheelt je bovendien veel tijd. Een directe vlucht levert veel minder milieubelasting op dan dezelfde vliegreis met tussenlandingen.

De voordelen van een directe vlucht

Het klinkt zo aantrekkelijk: geld besparen door een vlucht met één of meerdere tussenstops te boeken. Maar geld is niet altijd het belangrijkste. Een directe vlucht boeken met een nieuwer vliegtuig kost je misschien wat meer, maar je zorgt wel voor een forse vermindering van de CO2-uitstoot van je reis. Er zijn nog meer redenen om een directe vlucht te boeken en die zetten we hier voor je op een rij.

Compensatie van CO2 uitstoot

Wij vinden het belangrijk om in de toekomst nog steeds mooie reizen aan te kunnen bieden. Wij kiezen er daarom voor om de CO2 die we met onze reizen veroorzaken te compenseren. Wij compenseren niet alleen het landarrangement wat je bij ons boekt maar ook de uitstoot van de vlucht die nodig is om je bestemming te bereiken. Jij betaalt hiervoor niets extra’s, de compensatie van de CO2-uitstoot nemen wij voor onze rekening. Boek je via FlyGRN, dan wordt de CO2 uitstoot van je vluchten dubbel gecompenseerd.

Boek je vlucht via FlyGRN

Wij raden aan om via FlyGRN de vluchten voor je reis te boeken. FlyGRN laat de CO2 uitstoot van je vlucht zien en compenseert deze gratis! Wanneer je een vlucht zoekt voor een korte afstand, laat FlyGRN automatisch de alternatieve route per trein zien.
Lees het interview met Jelle Bekirovic, de oprichter van FlyGRN.

Boek je vlucht via FlyGRN

Je reisexpert helpt je graag

Neem contact op met Seb voor meer informatie over vliegtickets Thailand, de beste verbindingen en luchtvaartmaatschappijen naar Thailand. Wij adviseren om je ticket pas te boeken nadat het landarrangement bevestigd is.