Cambodja reizen op maat

Ankor Wat is het grootste en bekendste tempelcomplex ter wereld en één van de belangrijkse bezienswaardigheden van Cambodja. Ben je een echte cultuursnuiver, dan kun je hier dagen doorbrengen. Hoewel het werelderfgoed druk bezocht wordt, mag het niet aan je rondreis door Cambodja ontbreken. Onze lokale reisexpert Jurry kan je helpen jouw ideale reis samen te stellen, volledig aangepast aan je wensen. Jurry woont al sinds 2008 in Cambodja en kent de bestemming door en door. Gebruik zijn expertise om jouw reis naar Cambodja naar wens te maken. Bekijk onze Cambodja reizen om inspiratie op te doen en ontwerp je eigen reis met hulp van Jurry.

Waarom Cambodja?

Naast Angkor Wat en de andere UNESCO Werelderfgoed tempels zijn er nog veel meer bijzondere bezienswaardigheden in Cambodja. In het noordoosten van Cambodja liggen de Mekong Waterfalls. Je kunt er mountainbiken, wandelen en kleine dorpjes bezoeken. Als je geluk hebt spot je de zeldzame Irrawaddy dolfijn. Maak vooral ook een uitstapje naar het sfeervolle stadje Kampot. In de stad zelf vind je leuke restaurantjes en gezellige café’s. Maar je bent ook zo in de natuur, waar je moerassen en mangroves bezoekt. Dit is nog niet eens alles! Er is genoeg te doen en te zien in Cambodja, dus vergeet ook zeker geen mooie foto's te maken.

Waar moet je nu op letten voor een duurzame reis? We hebben speciaal daarvoor een checklist voor duurzaam reizen samengesteld!

Persoonlijke aandacht tijdens je Cambodja reis

Niet alleen voorafgaand aan de reis heb je persoonlijk contact met de lokale reisexpert. Ook tijdens je Cambodja reis zijn onze reisexperts makkelijk te bereiken via WhatsApp, telefoon en/of mail. In geval van problemen tijdens de reis kan er snel contact worden gelegd met de reisexpert. Zo sta je er nooit alleen voor!