Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

Wat een heerlijke reis was dat! Vanaf het eerste contact snel en kort geschakeld om de reis goed aan te sluiten op ons gezin van twee volwassenen en een sportieve dochter van 9. Vooral de kennis van Ruud over de beste plekken en wandelingen buiten de gebaande paden was super. Weinig toeristen, veel lokaal contact en een actief programma. Juist daarmee leer je Slovenië echt kennen. Ook de organisatie was steeds goed voor elkaar. Complimenten aan het team!

Lees hieronder meer reiservaringen met Better Places.

We zijn op plaatsen geweest, waar we waarschijnlijk anders nooit waren gekomen. Bedankt ook voor de vele tips. De leuke plaatsjes aan het water, weg van het massatoerisme. Ik ben nog meer verliefd geworden op Slovenië. Wat een prachtig land en een overweldigende natuur.

Meer Slovenië reiservaringen?

Benieuwd naar Slovenië reiservaringen van andere reizigers van Better Places? Lees hieronder de reiservaringen een aantal reizigers die een rondreis gemaakt hebben door Slovenië.

Plan jouw reis naar Slovenië

Ben je op zoek naar een bijzondere rondreis door Slovenië? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Nejc of Ruud, de reisexperts in Slovenië. Zij maken je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Nejc of Ruud.

Reiservaringen Slovenië

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Slovenië op TrustpilotRondreis of Reviews.

Slovenië met kinderen

Wil je graag naar Slovenië reizen met kinderen en ben je op zoek naar een bijzondere familiereis door dit mooie land? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met een lokale reisexpert, die ervaring heeft met het organiseren van reizen met kinderen. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk hier onze voorbeeldreis Slovenië met kinderen.

Beste reistijd Slovenië

Hou voor de mooiste Slovenië ervaring rekening met de beste reistijd. Lees meer over de beste reistijd Slovenië.