Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places begin 2021 opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten. Lees meer over de Reisgraag Award.

"We zijn op plaatsen geweest, waar we waarschijnlijk anders nooit waren gekomen. Bedankt ook voor de vele tips. De leuke plaatsjes aan het water, weg van het massatoerisme. Ik ben nog meer verliefd geworden op Slovenië. Wat een prachtig land en een overweldigende natuur."

Meer Slovenië reiservaringen?

Benieuwd naar Slovenië reiservaringen van andere reizigers van Better Places? Lees hieronder de reiservaringen een aantal reizigers die een rondreis gemaakt hebben door Slovenië.

Slovenië reiservaringen

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Slovenië op Reisgraag of Rondreis.

Slovenië met kinderen

Wil je graag naar Slovenië reizen met kinderen en ben je op zoek naar een bijzondere familiereis door dit mooie land? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met een lokale reisexpert, die ervaring heeft met het organiseren van reizen met kinderen. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk hier onze voorbeeldreis Slovenië met kinderen.

Beste reistijd Slovenië

Hou voor de mooiste Slovenië ervaring rekening met de beste reistijd. Lees meer over de beste reistijd Slovenië.