Unieke reizen voor vriendengroepen

Samen herinneringen maken, bijzondere momenten delen en tegelijkertijd een nieuwe bestemming ontdekken? Op reis met vrienden is onvergetelijke ervaring. Onze reisexperts stellen regelmatig reizen voor vriendengroepen samen. Aan de hand van jullie wensen wordt een programma gemaakt waaraan iedereen plezier beleeft. 

Reizen voor vriendengroepen met Better Places:

  • Onbezorgd en avontuurlijk op pad
  • Op maat samengesteld door lokale reisexperts
  • Kleinschalige accommodaties
  • Reizen met een positieve impact
  • Naar wens begeleid door een lokale gids

Benieuwd naar onze reizen voor vriendengroepen? Onderaan deze pagina vind je alle voorbeeldreizen op een rij naar bestemmingen die heel geschikt zijn voor een afwisselende reis met vrienden. Of bekijk hier al onze rondreizen door Europa.

Onvergetelijke reizen voor vriendengroepen

Is er behoefte aan veel activiteiten of ook vrije tijd? Staat natuurbeleving centraal of liever culturele steden? Hoe meer mensen, hoe meer wensen. Bij Better Places kom je rechtstreeks in contact met de reisspecialist op de bestemming. Hij of zij heeft volop ervaring met het samenstellen van een reis die voor iedereen naar wens is. Op basis van de voorkeuren doen onze reisexperts een voorstel voor een passend en afwisselend programma. Ben je specifiek op zoek naar een wandelreis met vrienden of zijn jullie echte fijnproevers? Als je je bestemming eenmaal hebt gekozen, zorgt de reisexpert voor een programma dat aansluit op jullie wensen.

Bestemmingen voor een reis met vrienden

Een reis met vrienden is een ideale gelegenheid om je te laten verrassen door de minder bekende kant van Europa. Door wat dichter bij huis te blijven zijn jullie bovendien niet te veel tijd kwijt met onderweg zijn. Goede bestemmingen voor reizen met vriendengroepen zijn bijvoorbeeld Slovenië en Tsjechië, ideaal voor een actieve reis. In Zweden kan je je onderdompelen in de Scandinavische levensstijl en het noordwesten van Spanje verrast met een combinatie van bergtoppen, stranden en gastronomie. Bovendien zijn deze bestemmingen prima bereikbaar per trein, zo begint het avontuur al bij de reis ernaartoe. Ook in het nog relatief onbekende Oost-Europa zijn prachtige bestemmingen te ontdekken, zoals Roemenië en Noord-Macedonië.

Het programma paste perfect bij onze groep en was nooit te druk of te lang. Er was tijd om te ontspannen, voor gesprekken en ontmoetingen. Gids Branko was een aangename man om mee samen te zijn. Zijn kennis van het land en de geschiedenis was indrukwekkend.
- Bert, gereisd met vriendengroep in Noord-Macedonië

Hoe lang op reis met een vriendengroep?

We adviseren voor onze Europese bestemmingen een reis van minimaal 8 dagen, zodat er voldoende tijd is om een bestemming echt te leren kennen. Ga je met het vliegtuig naar de bestemming, dan staat op die manier de uitstoot van de reis ook meer in verhouding tot het verblijf. Bij al onze reizen zorgen onze reisexperts ervoor dat de lokale bevolking zoveel mogelijk profiteert van het bezoek, bijvoorbeeld door gebruik te maken van kleinschalige accommodaties en lokale gidsen voor de activiteiten. Dat zorgt bovendien voor de mooiste ervaringen op reis.

Hebben jullie meer tijd te besteden? Georgië is een zeer divers land en een goede bestemming voor avontuurlijke reizen voor vriendengroepen. Lees hier de reiservaring Georgië van Tettie en haar man, die met tien vrienden een onvergetelijke rondreis maakten.

Veelgestelde vragen over reizen voor vriendengroepen

Op welke bestemmingen biedt Better Places reizen voor vriendengroepen aan?

Hoe kiezen we een reis die voor iedereen geschikt is?

Kunnen we ook met eigen vervoer op reis?