Tips bij het boeken van je vlucht

 • Boek zo vroeg mogelijk als je in een drukke tijd op vakantie wilt, bijvoorbeeld in de kerst- en zomervakantie.
 • Je kunt je CO2 uitstoot eenvoudig reduceren door zo veel mogelijk te kiezen voor rechtstreekse vluchten en nieuwere vliegtuigen, een rechtstreekse vlucht scheelt je bovendien veel tijd.
 • Het is aan te raden je vlucht bij een Europese maatschappij te boeken, zodat je beter beschermd bent in het geval van problemen of vertragingen.
 • Let bij het selecteren van vluchten niet alleen op de prijs, maar ook naar zaken als aantal overstappen, totale reisduur en voorwaarden die gehanteerd worden. Een vlucht boeken met flexibele voorwaarden is in tijden van COVID-19 ten zeerste aan te raden.

Vind je vliegtickets naar India

Bepaal waar je vlucht heen gaat en vanaf waar weer terug. Voor de reizen van Better Places in India zijn er vaak 2 verschillende vliegroutes, die je hieronder kunt bekijken. Als je een specifieke vraag hebt over de verschillende opties die het beste bij jouw reisplan horen, neem dan contact op met de lokale reisspecialist.

Delhi

 • KLM en Jet Airways vliegen rechtstreeks van Amsterdam naar Delhi. Dit is de beste optie als je vanaf Amsterdam vliegt.
 • Andere mogelijkheden vanaf Amsterdam zijn Emirates, Turkish Airlines, Swiss en Etihad, deze vluchten hebben alle een overstap.
 • Vanaf Brussel gaan geen rechtstreekse vluchten naar Delhi. Mogelijkheden zijn onder meer Turkish Airlines, Aeroflot en Ethiad, alle met minimaal één keer overstappen.
 • Er gaat een rechtstreekse trein van Brussel en Antwerpen naar Schiphol, de luchthaven van Amsterdam.
 • Ook vanaf Düsseldorf zijn er verschillende opties, wel altijd met minimaal één keer overstappen.

Kochi

 • Er zijn geen rechtstreekse vluchten naar Kochi.
 • Vanaf Amsterdam kun je onder meer met Etihad en Air India in combinatie met KLM of Swiss naar Kochi vliegen. Je moet bij deze vluchten één keer overstappen.
 • Vanaf Brussel en Düsseldorf kun je onder meer met Etihad en Emirates naar Kochi vliegen, waarbij je één keer moet overstappen.

De voordelen van een directe vlucht

Het klinkt zo aantrekkelijk: geld besparen door een vlucht met één of meerdere tussenstops te boeken. Maar geld is niet altijd het belangrijkste. Een directe vlucht boeken met een nieuwer vliegtuig kost je misschien wat meer, maar je zorgt wel voor een forse vermindering van de CO2-uitstoot van je reis. Er zijn nog meer redenen om een directe vlucht te boeken en die zetten we hier voor je op een rij.

logo voetafdrukBetter Places is gestopt met het compenseren van de CO2-uitstoot van haar reizen. In plaats daarvan willen wij de CO2-uitstoot van al onze reizen elk jaar met 5% verminderen. Omdat we willen bijdragen aan een leefbare planeet, investeren we voor elke reiziger een bedrag in projecten voor duurzame energie of biodiversiteit.

Boek je vlucht via FlyGRN

Wij raden aan om via FlyGRN de vluchten voor je reis te boeken. FlyGRN laat de CO2 uitstoot van je vlucht zien en compenseert deze gratis! Wanneer je een vlucht zoekt voor een korte afstand, laat FlyGRN automatisch de alternatieve route per trein zien.
Lees het interview met Jelle Bekirovic, de oprichter van FlyGRN.

Boek je vlucht via FlyGRN

Je reisexpert helpt je graag

Neem contact op met je reisexpert voor meer informatie over de beste verbindingen en luchtvaartmaatschappijen naar India. Wij adviseren om je ticket pas te boeken nadat het landarrangement bevestigd is.