Zweden specialist Elsbeth

Plan jouw reis naar Zweden

Ben je op zoek naar een bijzondere Zweden rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met je reisexpert in Zweden. Sylvia of Elsbeth maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij een van onze Zweden specialisten.

 

 Elsbeth's regios

  • Södermanland
  • Uppland
  • Gästrikland
  • Hälsingland
  • Medelpad
  • Ångermanland
  • Gotland
  • Norrbotten
  • Lappland

Elsbeth - Reisexpert Zweden

Hej, mijn naam is Elsbeth en ik woon in Zweden, waar ik al jarenlang werk als Zweden specialist. Ik hou van het buitenleven, vuurtje stoken, wandelen, kajakken en vooral ook stilte. Zweden heeft als een van de enige Europese landen nog ongerepte natuur. De hele dag buiten zijn geeft een gevoel van vrijheid, en mijn ervaringen hoop ik aan iedereen die een reis bij mij boekt mee te geven. 

Lees hier meer over Elsbeth.

Zweden specialist Elsbeth

Ontwerp je Zweden vakantie op maat

Noord- en Oost Zweden is de ultieme outdoor bestemming. Je kunt er heerlijk fietsen, wandelen en kajakken in de natuur. Avonturiers kunnen back to basic zonder douche en met de zee om in te springen, terwijl wandelaars ook prima kunnen uitrusten in een heerlijk wellnesscentrum bij het hotel.

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Elsbeth doet haar uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel

Geef Elsbeth je wensen door en zij stuurt je een voorstel op maat.

 

Ondersteuning voor én tijdens je Zweden rondreis

Reisexpert Elsbeth helpt je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Zweden rondreis, zij zijn ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Elsbeth altijd bereiken. Daarnaast geeft Elsbeth je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Reiservaringen Zweden

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Zweden op TrustpilotRondreis of Reviews.