Bij Better Places boek je zelf je vlucht naar Albanië. Het zelf boeken van vliegtickets is tegenwoordig steeds eenvoudiger en bovendien meestal een stuk goedkoper. Je kunt je vliegtickets direct boeken op de site van de luchtvaartmaatschappij, zoals KLM en TUIfly, of via een van de vele vliegticketsites.

Afrora en Bekida, je lokale reisexperts in Albanië zorgen ervoor dat het reisprogramma op je vlucht is afgestemd. Uiteraard kan je ook altijd bij hun terecht met eventuele vragen over de vlucht. Hieronder vind je algemene tips voor het boeken van jouw vlucht en waar je rekening mee moet houden bij het boeken van vliegtickets naar Albanië.  

Tips bij het boeken van je vlucht

 • Boek zo vroeg mogelijk als je in een drukke tijd op vakantie wilt, bijvoorbeeld in de kerst- en zomervakantie.
 • Het is aan te raden je vlucht bij een Europese maatschappij te boeken, zodat je beter beschermd bent in het geval van problemen of vertragingen.
 • Let bij het selecteren van vluchten niet alleen op de prijs, maar ook naar zaken als aantal overstappen, totale reisduur en voorwaarden die gehanteerd worden. Een vlucht boeken met flexibele voorwaarden is ten zeerste aan te raden.

Vind je vliegtickets Albanië

 • Bepaal waar je vlucht naartoe gaat en vanaf waar weer terug. Voor de reizen van Better Places in Albanië vlieg je naar en van Tirana.
 • Vanaf Amsterdam wordt per 3 april 2024 op woensdag en zaterdag rechtstreeks op Tirana gevlogen door Transavia. 
 • Vanaf Brussel vliegt TUI Belgium vijf keer per week en WizzAir dagelijks rechtstreeks op Tirana.
 • Vanuit Dortmund vertrekken dagelijks directe vluchten van WizzAir naar Tirana.
 • Vanaf Eindhoven vliegt WizzAir vijf dagen per week rechtstreeks naar Tirana.
 • Er rijdt een rechtstreekse trein van Brussel, Brussel Airport en Antwerpen naar Schiphol, de luchthaven van Amsterdam.
 • Je kunt ook vliegen op Bari in Italië, (rechtstreeks vanuit Amsterdam met Transavia) en dan met de veerboot naar Albanië.
 • Let er bij prijsvechters op dat voor extra handbagage, ruimbagage, maaltijden, omboeken etc. extra en soms hoge tarieven worden berekend.
 • Albanië is vanuit Nederland ook per trein (en veerboot) te bereiken. Maak hier dan een mooie roadtrip door Europa van en laat deze reis deel uitmaken van je vakantie. Kijk hier voor meer informatie over een treinreis naar Albanië.

De voordelen van een directe vlucht

Het klinkt zo aantrekkelijk: geld besparen door een vlucht met één of meerdere tussenstops te boeken. Maar geld is niet altijd het belangrijkste. Een directe vlucht boeken met een nieuwer vliegtuig kost je misschien wat meer, maar je zorgt wel voor een forse vermindering van de CO2-uitstoot van je reis. Er zijn nog meer redenen om een directe vlucht te boeken en die zetten we hier voor je op een rij.

Plan jouw reis naar Albanië

Ben je op zoek naar een bijzondere rondreis door Albanië? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Afrora, de reisexpert in Albanië. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Afrora.

logo voetafdrukBetter Places is gestopt met het compenseren van de CO2-uitstoot van haar reizen. In plaats daarvan willen wij de CO2-uitstoot van al onze reizen elk jaar met 5% verminderen. Wij investeren voor elke reiziger een bedrag in projecten voor duurzame energie of biodiversiteit.