Een huwelijksreis is hét moment om één van je reisdromen waar te maken. Heb je altijd al eens op safari gewild in Tanzania? Of zie je jezelf al liggen op een wit strand op Sri Lanka? De lokale reisspecialisten van Better Places kennen de meest bijzondere plekken van hun land en helpen je graag om de huwelijksreis van je dromen samen te stellen. Doe hieronder inspiratie op voor huwelijksreizen.

Huwelijksreis Tanzania: Romantische safarireis

Overnacht in mooie logdes of luxe tented camps
Spot de Big Five
Sluit af op een tropische eiland

De Big Five spotten in de eindeloze Serengeti, kuddes olifanten bewonderen in Tarangire National Park en ’s avonds bij het kampvuur eten. Tanzania is een heerlijke bestemming voor een bijzondere huwelijksreis. Ook vanwege de prachtige accommodaties, want je slaapt hier in mooie lodges of in luxe tented camps. Romantiek ten top! Je kunt je huwelijksreis in Tanzania bovendien afsluiten op de witte stranden van het tropische eiland Zanzibar. Beste reistijd Tanzania: juni-oktober en december-maart. Bekijk hier de reizen naar Tanzania.

Die Bucht von Samara in Costa Rica
Heb je altijd al eens op een bountystrand willen liggen, met wuivende palmbomen, een azuurblauwe zee en spierwit zand? Sluit dan je huwelijksreis op het paradijselijke Zanzibar. Lees hier meer over de mooiste stranden van Zanzibar.
Rondreis Indonesie - Sumatra Samosir

Romantische huwelijksreis Sri Lanka

Spot wilde olifvanten of luipaarden in éen van de nationale parken
Geniet samen van de beste Sri Lankaanse curries
Sluit je huwelijksreis af tussen de wuivende palmbomen

Vind je dat bij een huwelijksreis prachtige stranden horen, maar wil je ook veel zien en doen? Dan is Sri Lanka een perfecte bestemming. In Sri Lanka reis je langs oude tempels en wandel je door knalgroene theevelden. Je spot wilde olifanten en luipaarden in één van de nationale parken en je eet de beste Sri Lankaanse curries. Je sluit je huwelijksreis af op een wit strand aan de zuid- of oostkust, compleet met wuivende palmen en een helderblauwe zee. Beste reistijd Sri Lanka: februari-april. Bekijk hier de reizen naar Sri Lanka.

Wil je tijdens je huwelijksreis dieren spotten in Costa Rica? Lees hier meer over de mooiste nationale parken in Costa Rica.
Lodge Peru

Bijzondere accommodaties tijdens je huwelijksreis

Bij een huwelijksreis horen natuurlijk bijzondere accommodaties. Denk aan een eco-hotel in de rijstvelden, een romantische lodge in een safaripark of een luxe boomhut in het regenwoud. Zulke overnachtingsplekken maken je reis extra speciaal. Doe hieronder alvast inspiratie op.

Costa Rica hotels Tree House Puerto Viejo

Slapen in een tented lodge in Tanzania

De kans is groot dat je tijdens je huwelijksreis in bijzondere accommodaties wilt verblijven. Ga je naar Tanzania, slaap dan zeker in de Rhotia Valley Tented Lodge. Deze lodge bestaat uit luxe tenthuizen met enorme veranda’s. Zo geniet je van een schitterend uitzicht over het groene landschap. Extra speciaal: met de opbrengsten van de lodge wordt het naastgelegen weeshuis gefinancierd.

Huwelijksreizen