Montenegro reizen op maat

In Montenegro vind je prachtige natuur en bijzondere bezienswaardigheden. Er zijn maar liefst vijf nationale parken, die elk wat anders te bieden hebben. Daarnaast is Montenegro ideaal om met kinderen te reizen. Montenegro heeft namelijk zó veel mooie natuur en activiteiten dat het bijna uit z’n voegen barst. Zo zijn er bijvoorbeeld meer dan genoeg leuke sportactiviteiten die je kan ondernemen met de kinderen. Bekijk onze Montenegro reizen en doe inspiratie op voor jouw reis. Je ideale reis wordt met behulp van de lokale reisspecialist Hayley samengesteld.

Waarom Montenegro?

Een vakantie Montenegro is rijk aan allerlei activiteiten. Wandel in een van de nationale parken, door prachtige berglandschappen of canyons, of ga kajakken over het Skadarmeer of wildwatervaren op de Tara rivier. Bewonder oude kerken en kloosters in schilderachtige stadjes en zwem in zee in de baai van Kotor. Door Montenegro loopt een deel van de Via Dinarica, een meerdaagse wandeltocht door maar liefst 7 Balkanlanden en één van de meest spectaculaire nieuwe langeafstandswandelingen ter wereld. In Montenegro kun je verschillende etappes van deze wandeltocht lopen, door schitterende nationale parken. Kortom: er is van alles te doen!

Waar moet je nu op letten voor een duurzame reis? We hebben speciaal daarvoor een checklist voor duurzaam reizen samengesteld!

Persoonlijke aandacht tijdens je Montenegro reis

Niet alleen voorafgaand aan de reis heb je persoonlijk contact met de lokale reisexpert. Ook tijdens je Montenegro reis zijn onze reisexperts makkelijk te bereiken via WhatsApp, telefoon en/of mail. In geval van problemen tijdens de reis kan er snel contact worden gelegd met de reisexpert. Zo sta je er nooit alleen voor!