Tips bij het boeken van je vlucht

 • Boek zo vroeg mogelijk als je in een drukke tijd op vakantie wilt, bijvoorbeeld in de kerst- en zomervakantie.
 • Je kunt je CO2 uitstoot eenvoudig reduceren door zo veel mogelijk te kiezen voor rechtstreekse vluchten en nieuwere vliegtuigen, een rechtstreekse vlucht scheelt je bovendien veel tijd.
 • Het is aan te raden je vlucht bij een Europese maatschappij te boeken, zodat je beter beschermd bent in het geval van problemen of vertragingen.
 • Let bij het selecteren van vluchten niet alleen op de prijs, maar ook naar zaken als aantal overstappen, totale reisduur en voorwaarden die gehanteerd worden. Een vlucht boeken met flexibele voorwaarden is in tijden van COVID-19 ten zeerste aan te raden.
 • Houd er rekening mee dat door COVID-19 onderstaande zaken (tijdelijk) gewijzigd kunnen zijn. Lees de informatie van de maatschappij bij wie je hebt geboekt daarom goed door, en vraag hen er verder nog zaken zijn waar rekening mee gehouden dient te worden als je naar je bestemming vliegt. Onze reisexperts kunnen je ook informeren over de laatste stand van zaken op hun bestemming.

Vind je vliegtickets naar Georgië

 • Bepaal waar je vlucht heen gaat en vanaf waar weer terug. Voor de reizen van Better Places in Georgië vlieg je naar en van Tbilisi. Sommige reizen eindigen in Batumi.
 • KLM en Georgian Airways vliegen rechtstreeks van Nederland naar Tbilisi. Dit is de beste optie.
 • Je kunt er ook voor kiezen om op Kutaisi te vliegen. Vanaf augustus 2019 vliegt WIZZ vanuit Eindhoven drie keer per week naar Kutaisi en vanuit Brussel South Charleroi Airport tweemaal per week.
 • Andere opties vanuit Amsterdam zijn onder meer Turkish Airlines, Pegasus, Atlasglobal en LOT, met alle (minimaal) één keer overstappen. Turkish Airlines vliegt ook terug vanaf Batumi.
 • Vanaf Brussel (Zaventem) gaan geen rechtstreekse vluchten naar Georgië. Opties zijn onder meer Turkish Airlines, Ukrain International, LOT en Lufthansa. Alle met (minimaal) één keer overstappen. Turkish Airlines vliegt ook terug vanaf Batumi.
 • Er gaat een rechtstreekse trein van Brussel en Antwerpen naar Schiphol, de luchthaven van Amsterdam.
 • Ook vanaf Düsseldorf gaan er verschillende vluchten, alle met (minimaal) één keer overstappen.
 • Let bij een vlucht met overstap niet alleen op de prijs, maar ook op de duur van je overstap.
 • Heb je een vraag over de aansluiting van je vlucht op je reisplan? Neem dan contact op met George, je reisexpert van Better Places in Georgië. Hij beantwoordt je vragen graag.

Je kunt je CO2 uitstoot eenvoudig reduceren door zo veel mogelijk te kiezen voor  voor rechtstreekse vluchten en nieuwere vliegtuigen, een rechtstreekse vlucht scheelt je bovendien veel tijd. Een directe vlucht levert veel minder milieubelasting op dan dezelfde vliegreis met tussenlandingen.

De voordelen van een directe vlucht

Het klinkt zo aantrekkelijk: geld besparen door een vlucht met één of meerdere tussenstops te boeken. Maar geld is niet altijd het belangrijkste. Een directe vlucht boeken met een nieuwer vliegtuig kost je misschien wat meer, maar je zorgt wel voor een forse vermindering van de CO2-uitstoot van je reis. Er zijn nog meer redenen om een directe vlucht te boeken en die zetten we hier voor je op een rij.

Compensatie van CO2 uitstoot

Wij vinden het belangrijk om in de toekomst nog steeds mooie reizen aan te kunnen bieden. Wij kiezen er daarom voor om de CO2 die we met onze reizen veroorzaken te compenseren. Wij compenseren niet alleen het landarrangement wat je bij ons boekt maar ook de uitstoot van de vlucht die nodig is om je bestemming te bereiken. Jij betaalt hiervoor niets extra’s, de compensatie van de CO2-uitstoot nemen wij voor onze rekening. Boek je via FlyGRN, dan wordt de CO2 uitstoot van je vluchten dubbel gecompenseerd.

Met de elektrische taxi naar Schiphol

Boek je taxi naar Schiphol van te voren bij Taxi Electric. Dit is de eerste elektrische taxiservice van Europa. Taxi Electric is een Social Enterprise. Dit betekent dat zij ondernemen voor een betere wereld. Boek via deze site je taxi. 

Je reisexpert helpt je graag

Neem contact op met George voor meer informatie over vliegtickets Georgië, de beste verbindingen en luchtvaartmaatschappijen naar Georgië. Wij adviseren om je ticket pas te boeken nadat het landarrangement bevestigd is.