Vind je vliegtickets naar Georgië

 • Bepaal waar je vlucht heen gaat en vanaf waar weer terug. Voor de reizen van Better Places in Georgië vlieg je naar en van Tbilisi. 
 • KLM en Georgian Airways vliegen rechtstreeks van Nederland naar Tbilisi. Dit is de beste optie.
 • Je kunt er ook voor kiezen om op Kutaisi te vliegen.
 • Andere opties vanuit Amsterdam zijn onder meer Turkish Airlines, Pegasus, Atlasglobal en LOT, met alle (minimaal) één keer overstappen. Turkish Airlines vliegt ook terug vanaf Batumi.
 • Vanaf Brussel (Zaventem) gaan geen rechtstreekse vluchten naar Georgië. Opties zijn onder meer Turkish Airlines, Ukrain International, LOT en Lufthansa. Alle met (minimaal) één keer overstappen. Turkish Airlines vliegt ook terug vanaf Batumi.
 • Er gaat een rechtstreekse trein van Brussel en Antwerpen naar Schiphol, de luchthaven van Amsterdam.
 • Ook vanaf Düsseldorf gaan er verschillende vluchten, alle met (minimaal) één keer overstappen.
 • Let bij een vlucht met overstap niet alleen op de prijs, maar ook op de duur van je overstap.
 • Heb je een vraag over de aansluiting van je vlucht op je reisplan? Neem dan contact op met George, je reisexpert van Better Places in Georgië. Hij beantwoordt je vragen graag.

Je kunt je CO2 uitstoot eenvoudig reduceren door zo veel mogelijk te kiezen voor  voor rechtstreekse vluchten en nieuwere vliegtuigen, een rechtstreekse vlucht scheelt je bovendien veel tijd. Een directe vlucht levert veel minder milieubelasting op dan dezelfde vliegreis met tussenlandingen.

Tips bij het boeken van je vlucht

 • Boek zo vroeg mogelijk als je in een drukke tijd op vakantie wilt, bijvoorbeeld in de kerst- en zomervakantie.
 • Je kunt je CO2 uitstoot eenvoudig reduceren door zo veel mogelijk te kiezen voor rechtstreekse vluchten en nieuwere vliegtuigen, een rechtstreekse vlucht scheelt je bovendien veel tijd.
 • Het is aan te raden je vlucht bij een Europese maatschappij te boeken, zodat je beter beschermd bent in het geval van problemen of vertragingen.
 • Let bij het selecteren van vluchten niet alleen op de prijs, maar ook naar zaken als aantal overstappen, totale reisduur en voorwaarden die gehanteerd worden. Een vlucht boeken met flexibele voorwaarden is in tijden van COVID-19 ten zeerste aan te raden.

De voordelen van een directe vlucht

Het klinkt zo aantrekkelijk: geld besparen door een vlucht met één of meerdere tussenstops te boeken. Maar geld is niet altijd het belangrijkste. Een directe vlucht boeken met een nieuwer vliegtuig kost je misschien wat meer, maar je zorgt wel voor een forse vermindering van de CO2-uitstoot van je reis. Er zijn nog meer redenen om een directe vlucht te boeken en die zetten we hier voor je op een rij.

De gemiddelde uitstoot van een vlucht naar Georgië is 1794kg CO2e (Bron: Atmosfair)

Bij Better Places compenseren we de CO2-uitstoot van al onze reizen. Wij compenseren niet alleen het landarrangement, maar ook de uitstoot van de vlucht die nodig is om je bestemming te bereiken. Omdat vliegen veel te goedkoop is, betalen wij daarnaast een vrijwillige CO2-taks. Dat bedrag investeren we in duurzame energieprojecten.

Boek je vlucht via FlyGRN

Wij raden aan om via FlyGRN de vluchten voor je reis te boeken. FlyGRN laat de CO2 uitstoot van je vlucht zien en compenseert deze gratis! Wanneer je een vlucht zoekt voor een korte afstand, laat FlyGRN automatisch de alternatieve route per trein zien.
Lees het interview met Jelle Bekirovic, de oprichter van FlyGRN.

Boek je vlucht via FlyGRN

 

Met de elektrische taxi naar Schiphol

Boek je taxi naar Schiphol van te voren bij Travel Electric. Dit is de eerste elektrische taxiservice van Europa. Travel Electric is een Social Enterprise. Dit betekent dat zij ondernemen voor een betere wereld.

Plan jouw reis naar Georgië

Ben je op zoek naar een bijzondere Georgië rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met George, de reisexpert Georgië. Hij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij George.