Reizen met positieve impact

In de reiswereld vind je steeds meer sociale ondernemingen en ook Better Places is een sociale onderneming. Voor een sociale onderneming is een positieve bijdrage aan een mooiere wereld belangrijker dan veel geld verdienen. Als sociale onderneming vinden wij het belangrijk dat de mensen in de landen die we bezoeken optimaal profiteren van het toerisme. Dit betekent bijvoorbeeld dat mensen die voor je werken een eerlijk inkomen krijgen, dat je vaak verblijft in kleinschalige hotels en excursies doet die een authentieke ervaring bieden. Ook investeren wij een deel van onze winst in goede doelen.

  Homestay

 Natuur

 Slow Travel

 Connect

Route voor de ultieme Cambodja vakantie

Dag 1 – Aankomst Siem Reap

Hoogtepunten Cambodja - Angkor Thom

Dag 2 – Siem Reap

Cambodja - Bayon

Dag 3 – Siem Reap

Hoogtepunten Cambodja - Angkor Wat

Dag 4 – Siem Reap

Cambodja vakantie - platteland

Dag 5 – naar Stung Treng

Rondreis Cambodja - Stung Treng

Dag 6 – Stung Treng

Rondreis Cambodja - Stung Treng

Dag 7 – naar Koh Trong

Cambodja vakantie - Irriwaddy dolfijn

Dag 8 – naar Mondulkiri

Excursies Cambodja - fietsen

Dag 9 – Mondulkiri

Cambodja - Mondulkiri

Dag 10 – naar Phnom Penh

Cambodja - resirest

Dag 11 – Phnom Penh

Hoogtepunten Cambodja - Phnom Penh

Dag 12 – naar Koh Kong

Hotels Cambodja - Rainbow Lodge

Dag 13 – Koh Kong

Cambodja vakantie - Koh Kong

Dag 14 – naar Sihanoukville

Cambodja - Sihanoukville

Dag 15 – naar Koh Rong Samloem

Hoogtepunten Cambodja - Koh Rong Samloem

Dag 16 – Koh Rong Samloem

Cambodja strand - Koh Rong

Dag 17 - naar Kampot

Cambodja vakantie - Kampot

Dag 18 – Kampot

Cambodja - Kampot

Dag 19 - naar Phnom Penh

Cambodja - resirest lokaal eten

Dag 20 – Vertrek vanuit Phnom Penh

Cambodja - locals

Bijzondere accommodaties

Tijdens onze rondreizen door Cambodja maken we gebruik van kleinschalige accommodaties waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

Bijzondere excursies

Je kunt tijdens je rondreis prachtige ervaringen opdoen bij de lokale gemeenschap en draagt daarmee meteen een steentje bij aan het goede dat toerisme kan brengen.

Plasticvrij op reis

Wij streven ernaar dat reizigers in 2020 geen gebruik meer maken van single use plastic waterflesjes. Als reiziger gebruik je per week zo’n 15 waterflessen per persoon. Dit levert een gigantische afvalberg op en helaas komt veel plastic afval terecht in zee. Wij geven je graag praktische tips zodat je geen enkele plastic fles meer hoeft te kopen tijdens je Cambodja vakantie. Neem in ieder geval een hervulbare waterfles mee, in veel hotels kun je deze bijvullen met water uit grote containers.

Sustainable Development Goals

Eind 2015 hebben de Verenigde Naties 17 Werelddoelen opgesteld om een einde te maken aan armoede, ongelijkheid en klimaatverandering: de Sustainable Development Goals. Deze doelen vormen een richtlijn om de wereld voor iedereen een betere plek te maken. Better Places wil graag een bijdrage leveren aan het bereiken van de Sustainable Development Goals. Wij geloven dat als je op een verantwoorde manier reist, toerisme de wereld een beetje mooier kan maken. Het mooie is, dat dit tegelijkertijd zorgt voor unieke, authentieke ervaringen.

CO2 compensatie

Better Places compenseert de CO2 -uitstoot van het landarrangement wat je bij ons boekt. Daarnaast compenseren wij als één van de weinige reisorganisaties in Nederland de uitstoot van de vlucht die nodig is om je bestemming te bereiken, ook als je de vlucht niet bij ons boekt. Om de uitstoot in kaart te brengen, maken wij gebruik van een carbon calculator die per reisonderdeel exact de CO2 uitstoot berekent. Wij compenseren de CO2 uitstoot van jouw reis door te investeren in een Gold Standard project met efficiëntere kooktoestellen in Ghana. Lees meer over CO2 compensatie.

Reisadvies Cambodja

Alle praktische informatie voor een rondreis naar Cambodja. Van veiligheid en praktische tips, tot inentingen en geldzaken. 

Praktische informatie


Beste reistijd Cambodja

rondreis-cambodja

Beste reistijd Cambodja

 

Ontvang een voorstel op maat

Geef Jurry je wensen door en hij stuurt je een voorstel op maat.

Let op: De lokale reisexpert van deze bestemming spreekt geen Nederlands, de communicatie zal daarom in het Engels verlopen. Het is geen probleem als je zelf liever in het Nederlands schrijft.

Let op: Oostenrijk kan alleen via het formulier op de betreffende pagina geboekt worden.

Boeken zonder zorgen

Lees alles over onze maatregelen om veilig op reis te kunnen gaan en onze speciale soepele boekingsvoorwaarden.