“De safariparken van Tanzania zijn heel indrukwekkend”

“Mijn zoon Jurre is al sinds zijn zesde helemaal gek van Afrika”, vertelt Anja. “Drie jaar geleden maakten we een reis door Zuid-Afrika en toen was bij alle gezinsleden de liefde voor Afrika geboren. We kozen al snel een nieuwe Afrika-bestemming uit en dat werd Tanzania. De natuurparken leken ons allemaal zo mooi, en dat zijn ze ook. De Serengeti is onvoorstelbaar indrukwekkend, magisch bijna, en daar hebben we alle vier enorm van genoten. We kregen maar geen genoeg van alle wilde dieren die we hebben gezien.”

Tanzania familiereis

De Tanzanianen zijn dol op kinderen

“We hadden onze eigen chauffeur, Yousuph, en hij vond het enorm leuk om met kinderen rond te reizen”, zegt Anja. “Hij is een ontzettend leuke vent die ons veel vertelde, hij dolde met de kinderen, draaide leuke muziek en beantwoordde al onze vragen. Hij vond het ook leuk dat Jurre en Luka zo geïnteresseerd waren in zijn land. Voor ons was het fijn om met hem te reizen, dat gaf ons een heel veilig gevoel. Ook in ons resort op Zanzibar waren de reacties van de medewerkers heel enthousiast. Ze vonden het leuk dat onze kinderen voor leven in de brouwerij en gezellig contact zorgden.”

Fietsen tanzania
Tanzania familiereis

Plan jouw reis naar Tanzania

Ben je op zoek naar een bijzondere rondreis door Tanzania? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Karin en Astrid, de reisexperts in Tanzania. Zij maken je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Karin en Astrid.

Beste reistijd Tanzania

De beste reistijd is van juni tot en met oktober, maar de maanden januari en februari zijn ook goed geschikt voor een rondreis. Lees meer over de beste reistijd Tanzania.

De mooiste nationale parken van Tanzania

Onze lokale reisspecialisten hebben veel ervaring met het organiseren van een prachtige safari reis door Tanzania. Velen zijn het erover eens; het is bijna onmogelijk een betere safaribestemming te vinden dan Tanzania. Kijk maar eens naar de mooiste nationale parken die dit land te bieden heeft.