Noord-Macedonië reizen op maat

Houd je van cultuur, dan kun je in Noord-Macedonië je hart ophalen. Het land heeft onder andere een groot aantal oude kloosters. Het klooster van St. Naum ligt op een klif aan het meer van Ohrid en dateert uit de tiende eeuw. Daarnaast is een van de hoogtepunten in Noord-Macedonië het antieke amfitheater van Ohrid, dat dateert uit de derde eeuw voor Christus. Bekijk onze Noord-Macedonië reizen en doe inspiratie op voor jouw reis. Onze lokale reisexpert Ema woont in Noord-Macedonië en is de ideale persoon die jou kan helpen je onvergetelijke reis samen te stellen. Gebruik haar expertise om jouw reis naar Noord-Macedonië naar wens te maken. 

Waarom Noord-Macedonië?

Qua natuur is er veel te beleven in Noord-Macedonië. Vlakbij de grens met Albanië ligt bijvoorbeeld het dorp Vevchani. Het dorp heeft verschillende mooie kerken, maar je gaat hier vooral naartoe voor de prachtige watervallen, gelegen in een mooi gebied om te wandelen. Liever een wat pittigere hike doen? Dat kan in de drie nationale parken van Noord-Macedonië. Bezoek tijdens je rondreis Noord-Macedonië bijvoorbeeld Galičica National Park, met bergen, grotten en volop wilde dieren. Klim je naar de top van de Magaroberg, dan heb je een prachtig uitzicht over de meren van Ohrid en Prespa. Maar vergeet ook niet een cultureel uitstapje te maken en oude stadjes te bezoeken.

Waar moet je nu op letten voor een duurzame reis? We hebben speciaal daarvoor een checklist voor duurzaam reizen samengesteld!

Persoonlijke aandacht tijdens je Noord-Macedonië reis

Niet alleen voorafgaand aan de reis heb je persoonlijk contact met de lokale reisexpert. Ook tijdens je Noord-Macedonië reis zijn onze reisexperts makkelijk te bereiken via WhatsApp, telefoon en/of mail. In geval van problemen tijdens de reis kan er snel contact worden gelegd met de reisexpert. Zo sta je er nooit alleen voor!