Hoe kom je op Cuba? TUI Fly heeft 2x per week een directe vlucht naar Varadero. Door een directe vlucht te kiezen, beperk je de CO2 uitstoot van je vlucht zo veel mogelijk. Lees meer over vliegtickets naar Cuba.

Praktische info Cuba Viñales tabak

Wij raden je aan om bij het boeken van een reis goed te kijken naar de verzekeringen. Door het afsluiten van een verzekering, tegen relatief lage kosten, voorkom je hoge uitgaven. Lees meer over verzekeringen.

Fooi geven op Cuba

Fooien geven op reis is altijd lastig en bovendien zijn de richtlijnen in elk land weer anders. In veel landen liggen de lonen dusdanig laag dat je met een fooi voor goede service echt een verschil kan maken. Onze reisexperts weten gelukkig precies hoe het zit en voorzien je graag van advies over fooi geven.

Meer praktische info Cuba

Wil je nog meer informatie over Cuba zelf? Bekijk de informatie van Te Gast In en bestel de reisgids online.

Duurzaam reizen Cuba

Wij doen ons best om onze reizen zo duurzaam mogelijk uit te voeren. Ook jij kunt een bijdrage leveren. Lees hier onze tips.

Beste reistijd Cuba

De beste reistijd Cuba wordt uiteraard met name bepaald door het weer op Cuba. Daarnaast wil je wellicht graag dat het niet te druk is. Ook voor de bestemming zelf is het beter als het toerisme beter over het jaar gespreid is. Lees meer over de beste reistijd Cuba.