Roemenië reizen op maat

Geniet van de prachtige natuur in Roemenië, onderneem een avontuurlijke wildlife vakantie, ga met kinderen op stap of ontdek alle hoogtepunten van Roemenië. In onze voorbeeldreizen Roemenië kan je inspiratie opdoen voor jouw reis. Onze lokale reisexpert Adina kan je helpen jouw ideale reis samen te stellen, volledig aangepast aan je wensen. Adina woont in Roemenië en kent de bestemming door en door. Gebruik haar expertise om jouw reis naar Roemenië naar wens te maken. Bekijk onze Roemenië reizen om inspiratie op te doen en ontwerp je eigen reis, helemaal op maat.

Waarom Roemenië?

Roemenië, ook wel het Land van Dracula, is een heel bijzonder land vanwege de velen kloosters, houten kerkjes, de verschillende culturen en de prachtige natuur. Wandel door kleine straatjes, langs pleinen, kastelen en burchten, maar vergeet ook geen nationaal park te bezoeken, want Roemenië heeft er genoeg. Midden in de Donaudelta ervaar je nog echte Europese wildernis. De hoofdstad Boekarest heeft inmiddels 2 miljoen inwoners en is behoorlijk aan het moderniseren. In de stad ligt het beroemde wijkje Lipscani, die in de Middeleeuwen als belangrijkste commerciële centrum diende. Genoeg te ontdekken en te zien!

Waar moet je nu op letten voor een duurzame reis? We hebben speciaal daarvoor een checklist voor duurzaam reizen samengesteld!

Persoonlijke aandacht tijdens je Roemenië reis

Niet alleen voorafgaand aan de reis heb je persoonlijk contact met de lokale reisexpert. Ook tijdens je Roemenië reis zijn onze reisexperts makkelijk te bereiken via WhatsApp, telefoon en/of mail. In geval van problemen tijdens de reis kan er snel contact worden gelegd met de reisexpert. Zo sta je er nooit alleen voor!