Wil je een van de prachtige nationale parken van Costa Rica bezoeken? Let er op dat entreetickets voor de nationale parken alleen online, met credit card, aan te schaffen zijn. 

Praktische info Costa Rica Puerto Viejo

Wij raden je aan om bij het boeken van een reis goed te kijken naar de verzekeringen. Door het afsluiten van een verzekering, tegen relatief lage kosten, voorkom je hoge uitgaven. Lees meer over verzekeringen.

Fooi geven in Costa Rica

Fooien geven op reis is altijd lastig en bovendien zijn de richtlijnen in elk land weer anders. In veel landen liggen de lonen dusdanig laag dat je met een fooi voor goede service echt een verschil kan maken. Onze reisexperts weten gelukkig precies hoe het zit en voorzien je graag van advies over fooi geven.

Hoe kom je in Costa Rica? KLM heeft een directe vlucht (nov-mrt), of vliegt met overstap op Panama. Door een directe vlucht te kiezen, beperk je de CO2 uitstoot van je vlucht zo veel mogelijk. Lees meer over vliegtickets naar Costa Rica.

Duurzaam reizen Costa Rica

Wij doen ons best om onze reizen zo duurzaam mogelijk uit te voeren. Ook jij kunt een bijdrage leveren. Lees hier onze tips.

Beste reistijd Costa Rica

De beste reistijd Costa Rica wordt uiteraard met name bepaald door het weer in Costa Rica. Daarnaast wil je wellicht graag dat het niet te druk is. Ook voor de bestemming zelf is het beter als het toerisme beter over het jaar gespreid is. Lees hier meer over de beste reistijd Costa Rica.