Voor de kust van Oost-Afrika ligt één van de meest bijzondere landen ter wereld: Madagaskar. Doordat het eiland zo ver van het vasteland ligt, zijn er planten, bomen, diersoorten en een mix van culturen ontstaan die alleen op Madagaskar voorkomen. Maak je een rondreis door Madagaskar, dan ontdek je elke dag flora en fauna die je nergens anders ter wereld kunt zien.

Hoe is het nu in Madagaskar?

Online reisbeurs

Op 26 oktober en 1 november organiseren we een Online Reisbeurs!

Meer informatie

Ga diervriendelijke op reis en bekijk wilde dieren in het wild

Ontvang een voorstel op maat

Geef Frank je wensen door en hij stuurt je een voorstel op maat.

Boeken zonder zorgen

Als je een reis boekt in coronatijd, wil je natuurlijk weten wat de stand van zaken is op je reisbestemming.  Daarom geven je tips om veilig op vakantie naar Madagaskar te gaan. Ook hanteren we tijdelijk soepele boekingsvoorwaarden

Kleinschalige accommodaties

Bijzondere excursies individuele Madagaskar rondreis

Maak van kinderen geen bedelaars en laat snoep, pennen en cadeaus thuis

Reisadvies Madagaskar

Alle praktische informatie voor een rondreis naar Madagaskar. Van veiligheid en praktische tips, tot inentingen en geldzaken. 

Praktische informatie


Beste reistijd Madagaskar

Beste reistijd Madagaskar

Individuele rondreis Madagaskar

Duurzame Madagaskar rondreis

Madagaskar is één van de armste landen ter wereld. Dat maakt het extra belangrijk om met je reis zoveel mogelijk positieve impact te realiseren. Kies bijvoorbeeld voor een auto met chauffeur, die je naar alle uithoeken van het land kan brengen. Voor de chauffeur betekent dit een goede inkomstenbron en jij kunt profiteren van zijn uitgebreide kennis van het land. In Madagaskar vind je ook verschillende goede doelen waar je aan bij kunt dragen. In de hooglanden is de Nederlandse stichting Madalief actief, die wezen en alleenstaande moeders helpt. Je kunt slapen in het duurzame guesthouse Madalief in Antsirabe, dat gerund wordt door lokale mensen en waarvan de inkomsten ten goede komen aan de stichting.

Lekker relaxen op de stranden van Madagaskar

Je zou het misschien niet meteen zeggen, maar Madagaskar is ook een geweldige strandbestemming. Er zijn volop witte stranden en tropische eilandjes om je Madagaskar-reis af te sluiten. Madagaskar heeft ongeveer 250 buiteneilanden, waarvan Nosy Be aan de noordwestkust de bekendste is. Nosy Iranja aan dezelfde kust is ook een aanrader. In het oosten ligt Ile St. Marie, ideaal als je graag duikt of snorkelt. Madagaskar heeft een prachtige onderwaterwereld en het dierenleven onder water is net zo rijk als op het land.

Madagaskar rondreis: Nog een echt avontuur

Madagaskar wordt nog niet door massa’s toeristen bezocht en dat maakt een Madagaskar rondreis extra bijzonder. Er zijn prima voorzieningen voor toeristen, maar reizen op Madagaskar is ook nog echt een avontuur. Trek bijvoorbeeld met een 4WD de binnenlanden in en kampeer op de mooiste plekjes. Reizen doe je meestal met een auto en chauffeur, maar zelf rijden op Madagaskar kan ook. Onze lokale reisexpert Frank vertelt je graag alles over de mogelijkheden.

Rondreis Madagaskar met kinderen

Wil je een reis naar Madagaskar met kinderen maken? Dat kan! Onze lokale reisspecialist Fran heeft veel ervaringen met het organiseren van een familireis in Madagaskar en kan jullie reis helemaal op maat maken. Of je nu wilt reizen in een hoger tempo, of liever wat vaker een rustdag neemt. Frank helpt jullie graag om de Madagaskar-reis van jullie dromen samen te stellen.

Rondreis Madagaskar zelf samenstellen?

Bij Better Places kun je je vakantie Madagaskar zelf samenstellen. Geef je wensen door aan Frank, de lokale reisexpert, en hij stuurt je een voorstel op maat.