Een unieke rondreis door het Noorden van Tanzania, met een aantal nachten in relaxed Zanzibar. Met je eigen privé chauffeur en gids reis je door het Noorden van Tanzania langs de mooiste nationale parken. Ga op wandelsafari in Arusha National Park, bezoek het olifantrijke Tarangire, ga op zoek naar de leeuwen in de Serengeti en de neushoorn in de Ngorongoro Krater. Tijdens de reis krijg je ook de unieke mogelijkheid om een aantal lokale stammen en volkeren beter te leren kennen. Met Better Places kom je in contact met de Hadzabe en Datoga stammen en loop je een dagje mee in het dagelijks leven. De vakantie sluit je heel ontspannen af op het exotische eiland Zanzibar, waar het hotel direct aan de zee ligt.

Deze rondreis heeft een aantal bijzondere overnachtingen. Zo slaap je midden in de Nationale Parken in een luxe tentenkamp om het echte Afrika gevoel op te roepen. Ook verblijf je in een prachtige lodge waar jij je steentje bijdraagt aan de lokale economie en het behoud van een kindertehuis in de buurt.

Boeken zonder zorgen

Als je een reis boekt in coronatijd, wil je natuurlijk weten wat de stand van zaken is op je reisbestemming.  Daarom geven je tips om veilig op safari in Tanzania te gaan. Ook hanteren we tijdelijk soepele boekingsvoorwaarden

Ontvang een voorstel op maat

Geef Karin en Astrid je wensen door en zij sturen je een voorstel op maat.

Route Tanzania reis

Dag 1 – Aankomst Kilimanjaro

Mount Meru

Dag 2 – Kilimanjaro

Tanzania reis

Dag 3 – naar Arusha

Kilimanjaro uitzicht

Dag 4 – Arusha NP

Visum Tanzania

Dag 5 – naar Tarangire NP

Tanzania reis

Dag 6 – naar Eyasi Meer

Tanzania locals

Dag 7 – naar de Serengeti

Tanzania safari

Dag 8 – De Serengeti

Grote migratie

Dag 9 – naar Ngorongoro

Ngorongoro dieren

Dag 10 – Ngorongoro

Tanzania rondreis

Dag 11 – Vlucht naar Zanzibar

Stonetown locals

Dag 12 – Stone Town

Hotel in Zanzibar

Dag 13 – Jambiani, Zanzibar

Locals Zanzibar

Dag 14 – Jambiani, Zanzibar

Zanzibar strand

Dag 15 – Jambiani, Zanzibar

Tanzania Kruiden

Dag 16 – Jambiani, Zanzibar

Tanzania strand

Dag 17 – Jambiani, Zanzibar

Zanzibar strand

Dag 18 – Vertrek uit Tanzania

Reisadvies individuele Tanzania rondreis

Alle praktische informatie voor een rondreis naar Tanzania. Van veiligheid en praktische tips, tot inentingen en geldzaken. 

Praktische informatie


Beste reistijd Tanzania

Beste reistijd Tanzania

Bijzondere accommodaties

Tijdens onze rondreizen door Tanzania maken we gebruik van kleinschalige accommodaties waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

Bijzondere excursies

Je kunt tijdens je rondreis prachtige ervaringen opdoen bij de lokale gemeenschap en draagt daarmee meteen een steentje bij aan het goede dat toerisme kan brengen.

Vliegtickets rondreis Tanzania

Het zelf boeken van vliegtickets is tegenwoordig steeds eenvoudiger en bovendien een stuk goedkoper. Bij Better Places kun je daarom zelf je vlucht naar Tanzania boeken. Door waar mogelijk te kiezen voor een rechtstreekse vlucht en moderne vliegtuigen kun je de CO2 uitstoot van je vlucht sterk verminderen. Dit scheelt je bovendien veel tijd en is comfortabeler. Karin en Astrid geven je graag advies over de beste optie. Kijk hier voor meer informatie.

Financiële garanties

Better Places is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reizen (SGR) en het Calamiteitenfonds, dit betekent voor jou financiële zekerheid.